KURSSIT

Tiedustelut sekä kurssivaraukset: agimesta@gmail.com

PENTU-/ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI 21.5.-11.6.2018 maanantaisin klo20.15-21.00

Kurssille voit tulla joko pennun tai jo varttuneemmankin koiran kanssa opettelemaan sujuvan arjen kannalta tärkeitä taitoja. Kurssilla opetellaan mm.kontaktin ottamista, lähellä pysymistä, luoksetuloa, kaunista hihnakäytöstä, rauhoittumista ja ohittamista.

4 krt / 60€.

 

PENTUJATKOKURSSI 

Kurssilla opetellaan mm.ohittamista ja luoksetuloa erilaisissa häiriöissä, paikallaoloa ja odottamista.

4 krt / 60€.

 

TOKON ALKEET 

Kurssilla käydään läpi tokon liikkeitä ja pohditaan koiralle sekä ohjaajalle sopivimmat tavat toteuttaa liikkeet parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kurssi toteutetaan yksilökoulutuksena ryhmässä, jolloin jokaiselle luodaan yksilöllinen harjoitussuunnitelma ja edetään kunkin koirakon tason mukaisesti. Kurssi tarjoaa myös ryhmäkoulutuksen hyödyt kun pääset seuraamaan muiden harjoittelua ja edistystä saaden kenties vinkkejä myös omaan tekemiseen. 

Tämä kurssi sopii myös jo edistyneemmälle koirakolle jolla on jokin solmukohta esim.noudon, seuraamisen tai muun liikkeen kanssa.

5krt/75€

 

MAANANTAISIN KLO21-22 TOKON VAPAAHARJOITTELUVUORO

Vappuaattona 30.4. ei ole vuoroa.

Maanantaina 14.5. ei ole vuoroa. 

Muutoin vapaavuorot jatkuvat normaalisti kesälläkin!

Vuorolle voi tulla omatoimisesti treenaamaan omia koiriaan tai halutessaan saada opastusta tokossa tai jonkin arkikäytöksen sujuvuuden parantamisessa. Osallistujamäärää ei ole rajoitettu, kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ennakkoilmottautumista ei tarvita.

5€/ omatoimitreeni, 10€/ ohjattu harjoittelu

 

Jos listasta ei löydy teille sopivaa kurssia laita viestiä tai soita, koitetaan saada sellainen järjestymään!

 

Järjestäme yksityistunteja arkitottelevaisuuden harjoitteluun, esim. ennaltaehkäisevästi kauniisti hihnassa kulkemista tai jo ongelmaksi muodostuneen vetämisen pois kitkemistä, luoksetuloa, käsitteltävänä olemista, muiden koirien kanssa samassa tilassa työskentelyä. Kysy rohkeasti neuvoa myös muihin haasteisiin! 

Meille on helppo tulla Vantaalta, Helsingistä sekä muualta pk-seudulta. Voit myös halutessasi vuokrata tiloja käyttöösi.