Hallin säännöt

·  Ei juoksuisia narttuja halliin.

·  Käytä aina koirasi kunnolla tarpeillaan ennen treeneihin tuloa! Älä anna sen tehdä tarpeitaan halliin tai merkata esteitä! Näin varmistat, etteivät hajut häiritse muita koiria ja halli pysyy siistinä.

·  Jos vahinko kuitenkin sattuu, korjaa kakat ulkoroskikseen ja pyyhi kakka-/pissakohta rätillä sekä aineella. Käytön jälkeen huuhtele rätti ja palauta tavarat paikoilleen. Siivoa kakat myös hallin piha-alueelta sekä tienvarresta.

·  Kipua tuottavien / eläinsuojelulain vastaisten koulutusvälineiden sekä koulutustapojen käyttö hallissa on kielletty!

·  Odota oman vuorosi alkua ulkona tai ”autotallin” puolella aiheuttamatta häiriötä treenaajille. Kurkata voi onko ketään paikalla, mutta EI KOIRIA HALLIIN kysymättä treenaajilta!

·  Vuoron vaihtuessa varmista että poistuville on riittävästi tilaa ja ettei koirasi aiheuta kohtuutonta häiriötä poistuville koirakoille.

·  Jos vuoroa vaihtaessa ohitukset eivät onnistu turvallisesti kapeassa eteiskäytävässä, on väistämisvelvollisuus sisään tulevalla porukalla. Väistää voi joko ulos tai â€‹sovittaessa​ myös halliin sisään luvan saatuaan.

·  Jotta myös seuraavat pääsevät käyttämään varaamansa ajan tehokkaasti, pidä huoli että saavut ja lähdet vuoroltasi ajallaan.

·  Noudata varaamasi vuoron aikarajaa. Vuorot alkavat ja loppuvat tasatunnein vaikka edellisellä / seuraavalla tunnilla ei olisikaan tulijoita. Väärinkäytöksistä laskutamme listan mukaisen tuntihinnan.

·  Korjaa omat jälkesi (namipaketit, karvatupot ym. roskat roskakoriin, lainaamasi käyttöesineet hyllyille)

·  Jos käytät tilanjakajapressuja, korjaa ne siististi viikattuina takaisin paikalleen käytön jälkeen.

·  Jos siirrät puomia, laita se takaisin käyttökuntoon (rampit paikoilleen). ÄLÄ jätä ramppeja roikkumaan tukipalkkien varaan!! Varmista että rampit ovat tukevasti ettei seuraavalle käyttäjälle satu vahinkoa!

·  Korjaa esteet käytön jälkeen pitkänsivun seinustalle siististi riviin.

·  Käyttäessäsi hallin juomakippoja, palauta ne tyhjennettyinä wc-tilaan. Jos vettä loiskuu häkkeihin, kuivaa pohja ja nosta mahdolliset pehmusteet kuivumaan. Älä jätä vettä lillumaan häkin pohjalle.

·  Jos jotain rikkoutuu käytössänne, ilmoitattehan siitä sähköpostitse tai soittamalla jotta asia voidaan korjata mahdollisimman pikaisesti!

·  Kerrothan säännöistä myös muulle ryhmällesi, jotta kaikki osaavat toimia hallilla asiallisesti!

 

 

Kiitos!

Yhteystiedot

SIHU Oy

Juvan Teollisuuskatu 15
02920 Espoo

(Käyntiosoite Pieni Teollisuuskatu, Kehä III tultaessa oikealle)

agimesta@gmail.com

044 294 1559