AgiMestan kurssit

Järjestämme kursseja sekä pennuille että varttuneemmille koirille. Vakiokurssiemme lisäksi järjestämme tilauksesta myös yksilöllistä opetusta – kannattaa siis ottaa yhteyttä, vaikket listaltamme sopivaa kurssia löytäisikään. Voit myös halutessasi vuokrata tiloja käyttöösi.

Järjestämme yksityistunteja arkitottelevaisuuden harjoitteluun, esim. ennaltaehkäisevästi kauniisti hihnassa kulkemista tai jo ongelmaksi muodostuneen vetämisen pois kitkemistä, luoksetuloa, käsiteltävänä olemista sekä muiden koirien kanssa samassa tilassa työskentelyä.

Tiedustelut ja kurssivaraukset puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen: agimesta@gmail.com.

Pentu/arkitottelevaisuuskurssi

Kurssille voit tulla joko pennun tai jo varttuneemmankin koiran kanssa opettelemaan sujuvan arjen kannalta tärkeitä taitoja. Kurssilla opetellaan muun muassa kontaktin ottamista, lähellä pysymistä, luoksetuloa, kaunista hihnakäytöstä, rauhoittumista ja ohittamista.

  • Hinta: 4 krt / 60 €.

Ota yhteyttä ->

Pentujatkokurssi 

Kurssilla opetellaan muun muassa ohittamista ja luoksetuloa erilaisissa häiriöissä sekä paikallaoloa ja odottamista.

  • Hinta: 4 krt / 60 €.

Ota yhteyttä ->

Tokon alkeet

Kurssilla käydään läpi tokon liikkeitä ja pohditaan koiralle sekä ohjaajalle sopivimmat tavat toteuttaa liikkeet parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tokon alkeet toteutetaan yksilökoulutuksena ryhmässä, jolloin jokaiselle luodaan yksilöllinen harjoitussuunnitelma ja edetään kunkin koirakon tason mukaisesti. Kurssi tarjoaa myös ryhmäkoulutuksen hyödyt, kun pääset seuraamaan muiden harjoittelua ja edistystä saaden kenties vinkkejä myös omaan tekemiseen.

Tokon alkeet sopii myös edistyneemmälle koirakolle, jolla on jokin solmukohta esimerkiksi noudon, seuraamisen tai muun liikkeen kanssa.

  • Hinta: 5 krt / 75 €

Ota yhteyttä ->

Tokon vapaaharjoitteluvuoro

Maanantaisin klo 21-22

Huom! Vapaatreenivuorot ovat kesätauolla, treenit jatkuvat taas syyskuusta eteenpäin. Mukavaa kesää!

Vuorolle voi tulla omatoimisesti treenaamaan omia koiria tai halutessaan saada opastusta tokossa tai jonkin arkikäytöksen sujuvuuden parantamisessa. Osallistujamäärää ei ole rajoitettu, kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Hinnat:

  • 5€ -  omatoimitreeni
  • 10€ -  ohjattu harjoittelu

Ota yhteyttä ->